Klynkende kunstner

Her til aften bragte TV2-nyhederne en sand tåreperser af en historie. En stakkels, stakkels musiker kunne med de foreslåede ændringer af dagpengereglerne risikere at skulle tage et normalt job, hvis han ikke længere kunne få supplerende dagpenge ved siden af sine forskellige musikerjobs.

Det var da grusomt. Betyder det virkelig, at manden skal tage ansvar for sig selv og ikke blot kan række hænderne ned i skatteydernes lommer og tage penge, som det passer ind i hans livsstil? Forventer man virkelig, at han ikke længere have offentligt tilskud til deltidsarbejde i en situation, hvor der er skrigende mangel på arbejdskraft i et hav af forskellige sektorer?

Jeg ved ikke, hvad det ligner.  Det er da frygteligt, hvis mange tusinde mennesker skal have et lille skub til at tage fuldtidsbeskæftigelse og medvirke til at mindske flaskehalsproblemerne på det danske arbejdsmarked.

Danmark er et hårdt land at bo i..

1 kommentar to “Klynkende kunstner”

  1. Hej Frank,

    Jeg er helt enig med dig.

    Jeg knokler i hvert fald ikke dagen lang og betaler tonsvis af skat for at høre, at der findes en gruppe mennesker, der har så fine vaner, at de forventer vi andre betaler for at man kan nøjes med et deltidsarbejde.

    Det er en OM’er!

    /Leif

Skriv en kommentar