Jeg har læsere

Jeg blev overrasket den anden dag. Efter lang tids passivitet på bloggen her, faldt jeg over nogle tal i Googles webmaster tools. Og der ramte chocket mig: Jeg har læsere. Der er faktisk mindst fem mennesker som bruger nogle af Googles værktøjer til at abonnere på indlæg fra denne blog.

Præstationsangst og skam meldte sig fluks. De stakkels mennesker har abonneret på bloggen her uden at få noget at læse i laaang tid. Og hvad skal jeg nu skrive!

(ja, okay – måske var jeg mest af alt mildt forbløffet, men lidt kunsterisk frihed skal der være plads til).

Det korte af det lange er, at jeg vil prøve at holde lidt bedre liv på bloggen her – også selvom andre spændende projekter trænger sig på og gerne vil tage min tid. Især min nørdeblog Den synlige mand tager noget af lige præcis den tid, som kunne være tilovers til Fra Sofaen. Men jeg må prøve at jonglere begge dele, så der også bliver plads til nogle flere af de skæve indlæg herinde.

Det var ordene.

3 kommentarer to “Jeg har læsere”

  1. Hey Frank

    Så må jeg da melde mig som en af de mindst fem der har dit feed i min Reader. Men jeg også dit feed fra “Den Synlig Mand”, så for mit vedkommende er det næsten et fedt om du skriver her eller på “Den Synlig Mand” :D

  2. Jeg må også gå til bekendelse – Fra Sofaen ligger også i min reader. Jeg ved af erfaring, at det er svært at skrive på mere end én blog, så jeg tager hatten af for, at du får dem begge opdateret. :)

  3. D’herrer,
    Tak for tilkendegivelserne.
    Nu må vi se, om jeg formår at få opdateret både her og der fremadrettet. Den synlige mand er jo ikke mange uger gammel..

Skriv en kommentar