Den næste vært i “Luksusfælden”?

Det populære TV3-program Luksusfælden skal have ny vært. Den ene af værterne stopper efter fire sæsoners tro tjeneste. Hvis du ikke kender programmet i forvejen, handler det om folk med katastrofal økonomi og typisk et vanvittigt overforbrug, der får to eksperter til at gennemgå deres økonomi og få styr på sagerne.

Der er desværre allerede fundet en afløser, for ellers var der et rigtigt godt bud på en underholdende medvært. Nemlig den tidligere Enhedsliste-frontfigur, nu socialdemokrat Pernille Rosenkrantz-Theil. Hun har lige netop været ude med en særdeles underholdende analyse af nogen med massivt overforbrug og gældsætningsproblemer, nemlig Grækenland. Hvis du ikke ved det, er Grækenland just blevet tvunget til en økonomisk hestekur, fordi skiftende regeringer har brugt langt, langt, langt flere penge, end de har fået ind og kørt den græske økonomi helt i sænk. Pernilles vise råd er, at de burde have brugt langt FLERE penge!

Jeg kan levende forestille mig hende som rådgiver i Luksusfælden: “Nå, men I har altså brugt 10.000 kroner for meget hver måned igennem 3 år og har optaget yderligere lån for at dække hullerne. Det lyder jo godt nok – men I bør altså låne endnu mere! Det vil være vejen frem!”.

Desværre for mig får jeg ikke opfyldt drømmen om Pernille som tv-vært. Derimod er der en vis sandsynlighed for, at hun igen kommer i folketinget og måske endda være en del af regeringsgrundlaget for nogen, der kan få en del at sige vedr. dansk økonomi..

2 kommentarer to “Den næste vært i “Luksusfælden”?”

  1. Nej, hvor ærgeligt. Det ville ellers i den grad være smukt, hvis hun blev vært i det program.

    Både pga. de økonomiske holdninger du beskriver ovenfor og pga. hendes andre holdninger og bramfrie facon.

  2. Nu er de jo hele 3 værter – bliver programmet så bedre?

Skriv en kommentar