Så er den første Stein Bagger-bog ude

Stein Bagger-skandalen havde ikke rullet i mange dage, før det stod klart, at der ville blive et stort kapløb om at komme først med bøger, film, radiospil og tegneserier om den farverige mand og de massive svindel-anklager.

Alligevel skulle der gå indtil i dag, før den første bog blev udgivet, men nu er den her så. Skrevet af en af journalisterne fra Computerworld, som med hjælp fra Dorte Toft var med til at grave i IT Factory-sagen, indtil der var gevinst.

Bogen hedder Fupfabrikken og udgives på e-bogs forlaget Myll, i hvert fald som e-bog. Jeg har ikke helt styr på, om det også er dem, der er ansvarlige for udgivelsen af bogen i fysisk form, men man kan i hvert fald også købe den fysiske bog på deres hjemmeside.

Nu venter vi bare på filmen, og hvem der skal spille Stein Bagger. Er Mads Mikkelsen mon i spil til rollen?

Opdatering: Jeg faldt over nogle relevante artikler. Den første fra Comon fortæller, at der er 6 yderligere Stein Bagger-bøger på vej.

I denne lidt ældre sag fra business.dk kan man læse, at Zentropa ikke vil nøjes med en film, men også planlægger en tv-serie inspireret af Stein Bagger.

Og som rosinen i pølseenden, vil Stein Bagger sørme også skrive sin egen bog om skandalen. Den har nok potentiale til at indtjene flere penge, end IT Factory reelt gjorde..

2 kommentarer to “Så er den første Stein Bagger-bog ude”

  1. Tak for omtalen :-)
    Vi har også været halvt om halvt med til udgivelsen af paperback udgaven. Forlaget Myll har stået for kontakten til trykkeriet, og vi tager også imod betalingen for paperback’en, men står ikke for forsendelsen.

  2. Jeg tror, at du får ret i forhold til din profeti om indtjeningspotentialet med bøgerne kontra IT Factorys reelle indtjening igennem de seneste mange år :-)

Skriv en kommentar