Hold Blachman væk fra børnehaven

DR kører for tiden programmet X-Factor, der er en slags kopi af American Idol. Ganske som i den danske version af Idols, har man Thomas Blachman med som dommer.

For mig er Blachman et forfriskende pust af ærlighed. Han fortæller de håbløse, at de er håbløse, og sidder ofte hovedrystende over, at de mest talentløse overhovedet stiller op til den slags shows. Hvis du ikke har set programmet, er hans stil meget kontant.

Den stil tiltrækker naturligvis kommentarer. I dag er det mobbekonsulent Helle Rabøl Hansen, der i JP brokker sig over Blachman og X-Factor.

“X Factor matcher slet ikke traditionerne i dansk pædagogiske tænkning på værdighed og rimelighed. Ind i mellem kritiserer man deltagerne meget dybt og krænkende og nærmest også på deres person”, udtaler hun og fortsætter med at forklare, hvad dansk pædagogik går ud på.

Jeg lærer to ting af hendes udtalelser:

1) Hun bør ikke se X-Factor, hvis det er så hård en oplevelse for hende. Alternativt bør hun inden næste fredag ruste sig ved at tænke over, om et underholdningsprogram fredag aften har ret meget at gøre med opdragelse og pædagogik.

2) Der skal ikke holdes X-Factor konkurrencer i børnehaverne. I hvert fald ikke med Thomas Blachman som dommer.

3 kommentarer to “Hold Blachman væk fra børnehaven”

  1. Måske Thomas Blachman kunne gøre nytte som vært ved partilederrunderne næste gang der er valg.

  2. Det kunne lyde lidt som om der er en pædagog der kunne rbuge et par tudekiks. Blachman er superærlig i det show og der er brug for, at der ikke bliver tvivl de kan noget eller ej.

    Med så mange håbløst talentløse mennesker der stiller op kan jeg godt forstå at Blachman giver de dårlige tørt på. Ellers risikere han jo at de stiller op igen en anden gang og spilder andre folks tid.

  3. Milos, det lyder som en rigtig god idé med Blachman som vært ved en kommende partilederrunde – det stemmer jeg også for :o)

    /Leif | http:://www.leifcarlsen.dk/

Skriv en kommentar