Skal Helle Thorning-Schmidt i fængsel?

Nu skriver BT, at Helle Thorning-Schmidt tilsyneladende har “afgivet urigtige oplysninger” til enten skattevæsenet eller justitsministeriet i forbindelse med al hendes rod med mandens skattebetalinger.  (Note: “Afgivet urigtige oplysninger” er det, der på normalt dansk hedder “løjet”).

JP følger op og har fået en jurist til at sige, at det kan være strafbart at “give urigtige oplysninger til en offentlig myndighed”. En straframme på op til 4 måneders fængsel.

Hvis det nu ender med, at Helle Thorning-Schmidt skal ind og ruske tremmer, så må man håbe for hende, at det ikke sker, mens der er valgkamp. ;)

(Og mere seriøst kan det være en voldsomt kikset fodfejl, der kan koste hende stort set hele hendes politiske karriere – også selvom SF har udtrykt deres klare støtte lige nu, så er det ikke sikkert, at det varer ved i det usandsynlige tilfælde, at hun faktisk bliver anklaget for en forbrydelse).

5 kommentarer to “Skal Helle Thorning-Schmidt i fængsel?”

  1. om det er midt i, før eller efter en valgkamp, er det på tide vi danskere (og verden over) snart indser vores politikere bestemmer alt alt alt for meget jeg citere her Fernando Savater fra bogen “Den politikse brødrister” note; *Kort sagt ved at forhindre, at der opstår en kaste af politikere, der sidder tungt på taburetterne og bliver specialister i at befale, mens vi andre affinder os med rollen som specialister i at adlyde* Læs og forstå folkens. Vi bliver nødt til NU! at stramme grebet MEGET om hvad vores politikere laver. Jeg går ind for IKKE at må nægte udtale for eksembel, (for hvad skulle de gemme). Og at alle politikere, fra nu af, indser, at vi er mennesker. Vi vil behandles derefter, og vi vil have vores frihed tilbage! Vores politikere som er ansat idag, de gør et simpelt stykke uærligt, inhumant og respektløst arbejde, når det viser sig, de ikke alene lyver, de stjæler også som to lange arme! Fy for den lede, at behandle vore medmennesker, på en så respektløs måde!

  2. hun må jo tage konsekvensen, LIGESOM ALLE OS ANDRE, at være under loven. Så fængsling, er et absolut must, desuden også et RIGTIG godt initiativ, til at vise politikere, makker i ikke ret overfor reglerne, så må i lide under dem, ligesom vi “almindelige danskere gør det” Det kan være de opdager de ikke længere er gud!

  3. xtq8cp

  4. qhv3sc

  5. xcvcfa

Skriv en kommentar