Apple er ikke den flinke dreng i klassen mere

Apple har i fordums tid haft lidt et image som en smånørdet entusiastvirksomhed, der ikke var så pokkers skarpe til det der med at drive forretning, men producerede noget, der ramte lige ned i en specifik målgruppes ønsker.

Men sådan er det ikke mere. Ind er kommet iPods, iPhone m.m. og Apple er blevet trendy og smart i brede kredse.

Og det der med ikke at være så skarpe til at drive forretning, er godt nok også en saga blot. Nu er de nået dertil, hvor de er benhårde og også blæser på lovgivningen, hvis det passer dem.

Som f.eks. i sagen med tyske iPads, hvor Apple dikterer deres forhandlere, at de ikke længere må sende dem over grænsen til Danmark. Ikke helt i overensstemmelse med EU’s regler om varenes fri bevægelighed, men der går jo nok længe, før der evt. måtte komme en sag ud af det – og hvilken forhandler tør bryde Apples instrukser og risikere at falde i unåde..

2 kommentarer to “Apple er ikke den flinke dreng i klassen mere”

  1. VI/I bliver også nødt til at forstå netop HVORFOR man ikke MÅ transportere iPads over grænsen. Simpelthen fordi, Apple(I) er et firma som ikke fortæller, at de samler oplysniger om deres kunder. Alt der bliver tastet på dem, og alt de foretager sig. For nærmere at kunne skærpe grebet om befolkningen, så vi ikke kan forhindre en fremtidig politistat. Skab røre om dette, og spred buskabet.

  2. xxxs9a

Skriv en kommentar