Google på tjekkisk?

I de seneste par dage har Googles tjenester opført sig mærkeligt.

Ikke selve søgemaskinens forside, men alle de andre tjenester, som Google udbyder. Adwords, Blogger, Gmail m.m.

Nogle ord hist og pist står nemlig ikke på dansk, men på noget, der ligner tjekkisk. Ret spøjst, og sjovt, at en ellers professionel virksomhed som Google render ind i sådan en mærkelig fejl – og så ikke får den rettet i en fart.

Nå, men for det meste kan man nu finde vej rundt alligevel, så jeg kommer mest til at længes efter en tur til Prag, når jeg ser det, der ligner tjekkisk.

(og måtte det være ungarsk, så tager jeg også gerne til Budapest).

3 kommentarer to “Google på tjekkisk?”

  1. Ikke_nogen den 12. juli 2008 kl. 02:53

    Ja, det har jeg også oplevet. Rimeligt underligt, fordi de tjekkiske teksstumper stod på login-siden velkomst-siden, der jo er en https. Den side hvor man skriver sit password. Bekymringsværdigt…

  2. Jeg oplever de tjekkiske tekststumper lidt hist og her. Ofte ved login-teksten, men ofte også i dropdown-vinduer. Det sker også i tjenester, hvor man slet ikke behøver at være logget ind. Alt lader ellers til at fungere normalt, men noget er galt i Googles tekstmæssige opsætning.
    Nu må vi se, hvor længe der går, før de får rettet det.

  3. Ikke_nogen den 14. juli 2008 kl. 19:23

    Det er værre end jeg troede. Jeg har lige mødt det på selveste Microsofts sider. Der er ugler i mosen. Det er ikke Google. Det må være en opdatering fra Microsoft, der er gået ged i? Eller nogen har inficeret/hacket Microsofts update?

Skriv en kommentar