Helbredende kridtstreger

Normalt sker store fremskridt indenfor den medicinske verden på baggrund af lang tids forskning og forsøg udført af højtuddannede læger og forskere.

Men jeg tror nu, at jeg på trods af manglende lægeuddannelse har gjort nogle observationer, der kan revolutionere store dele af sundhedsvæsenet.

Til fodboldkampe har jeg nemlig observeret, at der tilsyneladende er en kraftig helbredende effekt forbundet med kridtstreger på græs. Det ene øjeblik kan en alvorligt skadet fodboldspiller bliver båret lidende fra banen, men i selvsamme sekund, han krydser kridtstregen, bliver han på næsten mirakuløs vis rask og kan straks fortsætte sin fodboldkamp.

Prøv lige at forestille dig, hvordan arbejdet på danske skadestuer bliver, når lægeverdenen tager denne observation til efterretning. Slut med lange ventetider. Der skal blot anlægges en stribe græs med påtegnede kridtstreger.

“Brækket arm. Ja, så skal du nok bæres hen over to streger”, “Hjernerystelse og kraniebrud, ja det er lige tre streger”.

Herfra giver jeg ideen videre til fri afbenyttelse. Fremtidig forskning på området bør nok beskæftige sig med produktudvikling. Behøver man f.eks. græs, eller virker kunstgræs lige så godt? Endvidere skal der måske ses nærmere på det specielle fænomen, at kridtstregerne tilsyneladende har en langt kraftigere effekt på sydeuropæere, hvor især italienere har rigtigt gode resultater.

1 kommentar to “Helbredende kridtstreger”

  1. Det var da en rigtig go’ idé med de helbredende kridtstreger.
    Jeg kan øjne en Nobelpris i det fjerne :)

    Amin Jensen har engang haft en lignende observation. Den gik nogenlunde på: At det var bemærkelsesværdigt, hvor hurtigt en skøjteprinsesse kom på benene igen, efter han hun havde faldet på den hårde is, til forskel fra den hærdebrede fodboldspiller, der vred sig i smerte efter et fald på det bløde græs.

Skriv en kommentar