Over 90 kommentarer pr. blogindlæg!

Jep, det er status her på bloggen. Mine indlæg er vanvittigt populære og inspirerer læserne til glødende intense debatter i kommentarsporet.

Lidt mærkeligt er det dog, at størstedelen af kommentarerne består af “nice site. Would you take a look at mine at www.ekstremtspammydomænenavn.com” eller opfordringer til at købe alskens medicin billigt på skumle websider.

Status er nemlig pt. 88 spamkommentarer pr. indlæg og 2 kommentarer skrevet af rigtige, levende mennesker. Jeg ved godt, at jeg har skrevet om det før, men jeg vil bare sig hurra for Akismet igen. Det lille plugin har stoppet næsten alle disse spamindlæg – og forhåbentlig ikke siet alt for mange menneskeindlæg fra undervejs..

4 kommentarer to “Over 90 kommentarer pr. blogindlæg!”

  1. Så vil jeg gerne have lov at sige hurra for Akismet sammen med dig :D

    Det er simpelthen et genialt plugin, og tænk på al den tid man kunne bruge hvis ikke vi havde Akismet. Puhada…

  2. Hvis ikke nogen havde fundet på noget i stil med Akismet, ville vi vel være nødt til at køre med dobbelt-captcha systemer og alligevel blive udsat for en masse spam.

  3. Jeg er generelt ikke meget for at begrænse folks adgang til Intenet; men jeg vil gerne sætte en spæring på spammeres adgang. Og det gør ingen forskel om de spammer blogs, forums eller direkte e-mailadresser.

  4. er helt enig,spammail er møgirriterende

Skriv en kommentar