Strategiskifte hos Ny Alliance

Ny Alliance fortsætter med at levere gode overskrifter. I dag drejer det sig om, at de er ved at skrotte deres partiprogram, som ellers i sagens natur ikke er ret gammelt.

Den nye strategi er at prøve på at kapre de liberale vælgere, som i dag ikke har noget sted at gå hen. De forsøgte at fange netop den målgruppe i valgkampen, men mudrede budskabet fuldstændig til i alle mulige andre udmeldinger.

Nu skal det så i højere grad være den rene vare, hvis man kan stole på den udlægning, som Berlingske viderebringer. Efterlønnen skal væk og dagpengeperioden skal skæres ned. Vi må vente til det nye program udkommer for at se, hvor liberalt det egentlig bliver.

Som en del af målgruppen, burde jeg klappe i mine små hænder af glæde, men NA har bare så lidt troværdighed tilbage, at jeg ikke engang er sikker på, at jeg ville stemme på dem, om jeg så selv måtte forfatte partiprogrammet..

PS: I går indså Jørgen Poulsen så, at han er radikal. Ikke overraskende for ret mange. Så må vi se, om han formår at sætte uro i skindpelsen hos de radikale også med nogle mærkelige udmeldinger.

Skriv en kommentar