Ikke noget om Gnags her!

Tidligere har jeg skrevet et indlæg om gode danske sangtekster, hvor jeg roste Allan Olsens sangtekster. Det indlæg har med tiden trukket nogle læsere ind via Google, og det er fint.

Men hvad jeg ikke forstår er, at der også er kommet læsere ind, som har søgt på ord som “sangtekster Gnags”. Hvem der forbinder ordene “gode sangtekster” med Gnags forstår jeg ikke.

Så lad mig lige slå det fast. Her på bloggen er der ikke noget med at slingre ned af vestergade, vilde kaniner og den slags. Faktisk vil jeg gå så langt som til at kalde bloggen for Gnags-fri zone.

Er du uenig, skal du være velkommen til at sætte en plade på din grammofon og hælde en danskvand udover dig selv. :o)

4 kommentarer to “Ikke noget om Gnags her!”

  1. Du omtaler jo lige Gnags en enkelt gang i din tidligere artikel, mon ikke det er derfor der kommer besøgende, hvis man bladre langt nok om på Google?

  2. Frank, det er befriende at finde ud af, at der er andre på den planet, der bare ikke kan udstå Gnags :)

  3. Hej Kim,
    Jeg ved godt, hvorfor mit indlæg blev ranket for søgninger, der involverede ordet Gnags også. Det var blot en undskyldning for at brokke lidt over det grufulde århusianske band, der forpestede radioen i mine yngre dage. :o)

    Leif,
    I det mindste har tiden været med os, og det er heldigvis mange år siden, at man sidst har hørt noget fra dem. Og lad det endelig forblive sådan!

  4. Så er man da noget! Missionen lykkedes!

Skriv en kommentar