Xtrablog.dk, Superblog.dk, newblog.dk og fynblog.dk er deaktiveret

Fyns Stiftstidende bør vist overveje at hyre nogen, der har styr på deres blogforretning.

I skrivende stund er domænerne Xtrablog.dk, Superblog.dk, newblog.dk og fynblog.dk deaktiveret, da man ikke har betalt DK-hostmaster for fornyelse af domænerne.

Surt for de bloggere, der har brugt især Xtrablog, for de kan slet ikke komme i kontakt med deres blog nu. Xtrablog var sin egen blogplatform, en slags søsterside til Smartlog.dk, der er den store blogplatform for Fyns stiftstidende.

Folk, der har brugt superblog.dk, newblog.dk og fynblog.dk kan komme ind til deres blog via smartlog.dk, som dog er blevet fornyet, men de må indstille sig på at skulle ændre adressen på deres blog med alle de ulemper, det medfører.

Nu er det spændende at se, om det er en bevist strategi fra avisens side, at man vil skrotte disse domæner, eller om man virkelig blot har glemt at forny dem. I tilfælde af det første, bør nogen på avisen nok overveje at tage et kursus i kommunikation eller kundepleje.

I hvert fald har man, så vidt jeg ved, intet meldt ud om dette til bloggerne.

Hvis du vil se det med dine egne øjne, så se her hos DK-Hostmaster, at xtrablog.dk står som “deaktiveret”.

Opdatering: Som jeg (og Anders) netop har konstateret, linker forsiden af Fyns Stiftstidendes netavis stadig til xtrablog, så de har nok ikke tænkt sig at nedlægge tjenesten, men er blot nogle amatører, når det kommer til at håndtere deres domæner.

Opdatering 24. april.: Fyens Stiftstidende (som de retmæssigt hedder med gammeldags stavemåde i navnet) har nu opdaget deres fejl, og fået taget sig sammen til at betale for domænerne. Derfor er de nu aktive igen. Til Comon udtaler deres webredaktør  Richard Wraae “Problemet var, at DK-Hostmaster sendte regningen med e-mail til en medarbejder, som ikke har været hos os i lang tid”. Den klassiske undskyldning for firmaet, hvis domæner går i sort..

4 kommentarer to “Xtrablog.dk, Superblog.dk, newblog.dk og fynblog.dk er deaktiveret”

  1. “Never ascribe to malice, what can be explained by stupidity”

    Der er stadig linket til xtrablog fra resten af medieimperiets hjemmesider, så mon ikke der er tale om den sædvanlige historie med en glemt regning?

  2. He, fedt citat.

    Jeg kom også lige selv på samme idé, og kunne konstatere, at der ganske rigtigt bliver linket pænt til xtrablog fra netavisens forside, så det er nok bare en regnings-klassiker.

  3. Siderne er da fortsat aktive…

  4. Hej Jesper,

    Med hjælp fra Comon ( http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=35771 ) har Fyens Stiftstidende opdaget deres fejl og fået taget sig sammen til at betale domæneregningerne. Derfor er siderne nu oppe igen.

Skriv en kommentar